Kini anda boleh bina blog sendiri dalam masa satu hari sahaja..

Rahsia Bagaimana Seorang Remaja Tak Pandai IT Boleh Bina Blog Cantik & Professional Dan Menghasilkan 4 Angka Satu Projek Didedahkan!

Kini sesiapa pun boleh bina blog yang cantik dan professional dalam masa sehari walaupun tak mahir grafik design dan aturcara komputer pun!

 

lcds

 

RekaBentukRumah.com Amri Daud Bina Blog WordPress

 

 ADAKAH ANDA?

 

  • Nak bina blog yang CANTIK dan PROFESSIONAL dengan CEPAT dan MURAH tapi tak tahu caranya?

     

  • Ingin belajar bina blog PROFESSIONAL dengan CEPAT walaupun TAK PANDAI IT dan grafik design?

     

  • Ingin JIMAT DUIT tanpa perlu BAYAR MAHAL-MAHAL kepada grafik designer?

 

  • Nak JIMAT dari 50% ke 100% MASA dan WANG urus pelanggan yang ramai melalui website?

 

 

Maka anda dah sampai ke tempat yang betul.. sebabnya..

 

 

Ramai orang cuba mendapatkan website yang cantik dan professional tapi asyik tak puas hati sebab design tak cantik dan tak professional. Dahlah kena tipu, kita ingat dia buat website yang betul-betul tapi rupanya pakai yang free.

Adakah anda dah serik kena tipu dan tak dapat hasil yang anda nak selalu??

 

Teruskan membaca..

 

Zaman sekarang ni website memang penting untuk perniagaan kita. Tak kisahlah apa jenis perniagaan pun, mesti kena ada website. Malah dah menjadi WAJIB jika anda mempunyai syarikat / perniagaan yang ingin maju satu langkah lagi ke hadapan. Tanpa website, SUSAH orang nak cari website kita di internet, betul tak?

 

 

Tapi sebelum saya teruskan, saya nak beritahu yang ini BUKANLAH:

 

 

  • MLM atau pelaburan internet

  • Benda-benda free dekat internet

  • Jauh sekali taktik blog tumpang orang lain

  • Benda-benda yang tak betul lagi mengarut

 

 

Siapa saya? Dan kenapa anda mesti dengar apa yang saya nak share? 

 

me2

 

Okay nama saya Akmal Izzat.

 

CEO AkmalDesigns.net dan trainer di Jootawan.

 

Saya pernah mengajar ramai orang tentang macamana nak buat duit di internet dan dahpun menghasilkan banyak pelajar yang berjaya menghasilkan duit sehingga 5 angka.

 

Jadi, ini cerita bagaimana saya boleh terer buat website dengan cepat..

 

Dulu saya kerja sebagai pekerja IT. IT lah kononnya nak repair komputer pun tak reti. So akhirnya saya kena repair printer je sambil-sambil buat grafik design untuk kompeni lama yang saya kerja..

 

kejedulu

 

TAPI saya sangat minat grafik design. Dari kecil lagi memang minat betul dengan grafik design. 

 

 

Dan saya memang ada niat dan minat nak bina website sendiri yang CANTIK dan PROFESSIONAL.

 

 

Cuma..

 

Saya tak ada ilmu.

 

Serious! Saya tak tahu langsung caranya…. kalau nak buat pun belajar sendiri je macamana nak buat, pakai HTML. Dan memang taraf budak-budak sekolah je saya punya design.

 

Sampailah saya kerja sebagai pekerja IT. Bos suruh design website, saya pun buatlah dengan kemahiran saya yang tak seberapa ni. Dan akhirnya siap juga website saya!

 

 

Maka, memperkenalkan website pertama saya!!

arrowdown

NextSphere.com.my

 

 

 Sebulan baru siap.. (lamanya)

 

 

Walaupun cantik di mata orang lain, tapi bagi saya, saya masih tak puas hati. Sebab ramai lagi kawan-kawan saya yang buat cantik-cantik website ni.

 

Bila saya tanya kawan saya yang buat website-website cantik “Eh macamana korang buat ye?”, dia boleh kata:

 

 

Google la sendiri.

 

 

Ok takpe, aku Google sendiri.

 

 

.. dan hasilnya tak ada langsung. Lalu saya give up..

 

 

 

Sehinggalah suatu hari..

 

 

.. di mana saya terpaksa belajar Internet Marketing beberapa tahun lepas, barulah saya perasan sesuatu formula yang saya jumpa secara tak sengaja.

 

 

Di mana bila saya gunakan FORMULA INI..

 

 

..saya akhirnya BOLEH HASILKAN WEBSITE YANG CANTIK DAN PROFESSIONAL DALAM MASA 2 HARI SAHAJA!

 

 

Inilah hasilnya!

arrows1

globalbiomas

 

 

WAH GILELAH!! MACAM IMPIAN MENJADI KENYATAAN!!

 

Rakan sekerja saya semua pelik!

 

 

Macamana saya boleh buat website dalam masa 2 hari saja?? Ramai yang tertanya-tanya apa rahsianya maka saya pun cakap:

 

 

 

Google la sendiri.

 

 

Akhirnya saya pun buat lagi banyak website lagi!!

 

 

Sampailah saya boleh buat 4 angka satu projek!! WAH GILA BEST!!

 

 

 

Hinggakan saya diberi kepercayaan untuk ajar orang lain macamana nak buat website!!

 

 

Dan semua ini berlalu seolah-olah mimpi menjadi kenyataan sehingglah ke hari ini. Dari seorang budak yang tak pandai IT dan juga grafik design, saya telah menjadi seorang usahawan laman web yang berjaya bukan sahaja di antara kawan-kawan saya, malah di perniagaan internet!

 

 

 

Semuanya disebabkan oleh FORMULA yang saya jumpa ini!

 

Oleh itu, saya nak tanya anda..

 

 

Adakah anda juga inginkan FORMULA yang SAMA seperti mana yang saya gunakan selama ini untuk membina website dan ubah hidup saya?

 

Jika ya, saya memperkenalkan..

 

 

Tutorial Xpress WordPress: Blog

 

 

fullset

 

aarontalbot

Dapatkannya SEKARANG!

arrows1

button01

Dengan video tutorial yang saya rakamkan sendiri berdasarkan pengalaman saya KHAS untuk anda semua, kini sesiapa pun boleh BINA WEBSITE BLOG SENDIRI TANPA PERLU:

 

 

  • Belajar aturcara komputer selama bertahun-tahun lamanya!

  • Buat grafik design yang susah dan memakan masa!

  • Pergi kelas yang mahal-mahal!

  • Upah designer yang mahal-mahal harganya!

 

 

Video-video ini adalah 100% teknik yang saya gunakan untuk bina website dari A sampai Z! Ini bermakna anda boleh belajar pada BILA-BILA MASA SAHAJA seolah-olah saya sendiri yang berada di depan anda mengajar dari awal sehingga habis tanpa tertinggal satu langkah pun dalam membina blog yang cantik dan professonal!

 

 

 

MARI KITA LIHAT APA YANG ANDA AKAN PELAJARI..

 

 

Modul 1

VIDEO TUTORIAL – MODUL 1

Perancangan

 

vmodul1

 

(4 Minit 20 Saat)

 

Apabila saya nak mula buat website, benda yang mula-mula sekali saya akan buat ialah perancangan. Dalam bahagian ini, saya akan tunjukkan KESILAPAN UTAMA bagi orang yang nak bina website iaitu KEGAGALAN DALAM MERANCANG.

 

Salah rancang, semua tak menjadi.Oleh itu elakkan kegagalan dengan tonton video ni mengetahui apakah rancangan kita.

 

Modul 2

VIDEO TUTORIAL – MODUL 2

Cari Domain / Hosting

 

vmodul2

(15 minit 30 saat)

 

 

Nak bina website ni kena ada teknik yang betul bila nak pilih hosting dan nama website. Salah pilih, merana badan.

 

Oleh itu dalam video ni saya akan tunjuk TEKNIK MENCARI HOSTING DAN NAMA WEBSITE YANG PROFESSIONAL supaya website kita akan berada di jalan yang betul.

 

Modul 3

VIDEO TUTORIAL – MODUL 3

Install WordPress

 

vmodul3

(12 minit 11 saat)

 

 

Ini merupakan satu penemuan yang besar bagi saya. TAK PANDAI IT PUN BOLEH BINA WEBSITE HANYA DENGAN BEBERAPA KLIK SAHAJA!

 

Tekan-tekan terus jadi. Dalam video ni saya akan tunjukkan betapa mudahnya nak bina satu website WordPress daripada kosong sampai kita ada website .com kita sendiri dan terus online!

 

modul4

VIDEO TUTORIAL – MODUL 4

Tambah Fungsi Website Melalui Plugin

 

vmodul4

(11 minit)

 

 

Paling best! Website WordPress ni kita boleh tambah MACAM-MACAM FUNGSI hanya dengan menggunakan beberapa benda tambahan yang dipanggil plugin! Pasang terus siap!

 

Macam pasang LEGO dah plugin ni.. dengan 30,000 PLUGIN PERCUMA yang boleh kita pilih, saya akan tunjukkan plugin mana satu yang paling BEST untuk website kita!

 

 

Modul 5

VIDEO TUTORIAL – MODUL 5

Cari Mudah Bina Page & Susun Menu

 

vmodul5

 

(14 minit 53 saat)

 

Kalau dulu nak suruh orang buat satu page untuk website kita pun dah berapa banyak dah dia cas, sekarang ni buat sendiri je pakai WordPress!

 

Lagi senang dan kita boleh buat banyak-banyak pages yang kita nak! Dan paling best saya akan tunjukkan macamana nak buat menu yang SESUAI untuk website blog kita!

 

 

Modul 6

VIDEO TUTORIAL – MODUL 6

Teknik Menggunakan Sidebar & Footer

 

vmodul6

 

(20 minit 21 saat)

 

Sidebar dan footer ni ialah petak-petak kecik dekat sebelah kanan/kiri dan di bawah website kita. Benda-benda ni sebenarnya ada KELEBIHAN YANG TERSEMBUNYI kalau kita pandai gunakan! Saya akan tunjukkan macamana nak gunakan sidebar dan footer dengan betul!

 

 

Modul 7

VIDEO TUTORIAL – MODUL 7

Kaedah Mudah Menulis Post & Pages di Website

vmodul7

 

(32 minit 14 saat)

 

 

Dengan WordPress, nak masukkan apa-apa jenis content dalam website dah jadi senang dah!

 

Dalam video ni saya tunjuk macamana nak masukkan content dalam website kita! Tak kisahlah gambar ke tulisan ke, yang boleh masuk akan ditunjukkan!

 

Modul 8

VIDEO TUTORIAL – MODUL 8

Action Plan!

 

vmodul8

 

(4 minit 3 saat)

 

Dah belajar semua? Haa tengok video ni kalau nak tahu macamana nak berjaya dalam bina website macam yang saya dah buat!

 

Bukan itu sahaja, anda juga akan dapat BONUS  VIDEO TUTORIAL ADVANCE secara PERCUMA iaitu..

 

adv-update

VIDEO TUTORIAL – ADVANCED

Cara Update WordPress Dengan Satu Klik Sahaja!

vUpdate

 

(3 minit 31 saat)

 

Kalau dulu kena upah orang mahal-mahal sebab nak upgrade website, sekarang ni dah tak payah! Kita update/upgrade sendiri je! Lagi senang! Dalam video ni saya tunjukkan betapa MUDAHNYA membuat update!

 

 

adv-seo

VIDEO TUTORIAL – ADVANCE

Rahsia Menjadikan Website Kita Mesra SEO Dengan Mudah!

vSEO

 

(27 minit 19 saat)

 

SEO ialah Search Engine Optimization. Pendek kata dalam video ni saya tunjukkan macamana nak jadikan website kita senang nak masuk dalam Google! Ini memang teknik advance yang memang best kalau kita boleh belajar!

 

 

adv-simple-local-avatar

VIDEO TUTORIAL – ADVANCE

Cara Meletakkan Gambar Pada Akaun Penulis WordPress

vAvatar

 

(3 minit 17 saat)

Macamana nak masukkan gambar dalam komen setiap penulis artikel? Kalau dulu kena susah-susah daftar dekat sana, dekat sini, sekarang ni tak payah!

 

Dah ada cara yang lagi mudah! Pasang plugin, terus boleh buat. Tengok video ni kalau nak tahu macamana!

 

 

adv-analytics

VIDEO TUTORIAL – ADVANCE

Rahsia Menggenggam Data Pelawat Dengan Mudah

vAnalytics

 

(4 minit 57 saat)

 

Tahu tak kita boleh ‘tangkap’ data pelawat yang datang ke website kita? Contohnya dia datang dari mana, berapa lama dia tengok website kita dan page apa yang dia bukak?

 

Tahu tak kita boleh tengok dia bukak website kita pakai PC ke, smart phone ke dan lain-lain? Haa video ni memang best kalau nak tahu macamana nak buat semua tu!

 

 

adv-pinboard

VIDEO TUTORIAL – ADVANCE

Xpress Theme Setup! Cara Pasang Theme Pinboard

vPinboard

 

(54 Minit)

 

Ini adalah satu lagi video killer! Di mana saya akan tunjukkan dalam 40 minit, macamana nak setup theme Pinboard dari awal sampai habis!

 

Dan memang terus dapat result dalam masa sehari sahaja! Sebab saya tunjuk satu-satu sampai siap! Kalau anda tak tahu apa nak buat lepas habis tonton semua video, ini ialah video yang anda WAJIB tengok!

 

 

 

Teknik Mudah Jual Barang Online di Website

VIDEO TUTORIAL – ADVANCE

  • Teknik Jual Produk di Website

  • Seni Menulis Ayat Jualan

  • Cara Buat Butang Beli Sekarang

  • Rahsia Borang Tempahan Hebat!

vJual

 

 (41 Minit 42 Saat)

Ini ialah video KILLER dalam produk ini. Dan memang menyelesaikan masalah orang ramai dalam buat jualan menggunakan website. Tahu tak sejak saya gunakan website sebagai alat menguruskan jualan, saya dah jimat 50% sehingga 100% masa nak uruskan jualan?

 

Dan saya perasan ramai betul orang yang bina website tapi website mereka tak menjual sebab orang susah nak beli dalam website mereka?

 

Dalam video ini saya akan selesaikan masalah itu dengan menunjukkan macamana nak buat borang tempahan, butang beli sekarang dan macamana nak masukkan produk dalam website WordPress.

 

Paling PENTING, iaitu saya akan tunjukkan jugak macamana nak tulis ayat jualan yang boleh bantu anda buat SALES di dalam website!

 

Bunyi macam hype kan?

 

 

Sebenarnya tidak, sebab saya memang nak tolong ramai orang selesaikan masalah yang mereka hadapi. Sebab tu saya berikan video ini secara percuma untuk orang ramai.

Teknik Mudah Jual Barang Online di Website

 

 

Klik untuk download secara percuma.

arrows1

dlfree

Okaylah ini tawaran saya.

 

Jadi, inginkah anda membina website blog yang cantik dan professional tanpa perlu pergi kelas dan bayar-mahal dengan harga yang SANGAT MURAH?

 

 

 

Kalau ikutkan, video-video ini sepatutnya berharga RM499 sebab hasil yang diperolehi adalah melebihi nilai yang ditawarkan.

Tetapi kali ini anda tak perlu bayar RM499, sebaliknya anda boleh miliki semua ini dan mula bina website blog sendiri secara professional dengan hanya..

 

RM179 sahaja.

 RM79 sahaja.

 

 

Kenapa RM79?

 

Sebab selalunya kelas website satu hari anjuran saya berharga RM499.

 

Tetapi sebenarnya modul yang saya ajarkan di dalam kelas adalah sama sahaja MALAH LEBIH LAGI dan anda boleh jimat masa (sebab boleh tengok bila-bila masa) dan wang dengan belajar melalui video ini.

 

 

Tetapi ingat! Kalau anda tempah sekarang saya akan tolong lagi dengan memberikan BONUS iaitu 200+ design website yang berharga RM2000+ dan boleh tengok dekat mana-mana mobile gadjet secara PERCUMA!

 

 

 

TAK CUKUP?

 

 

OK lah saya give-up satu lagi keistimewaan yang selalunya hanya peserta workshop saja yang akan dapat.

Apa kata saya berikan UPDATE VIDEO PERCUMA SETIAP BULAN (jika ada update) untuk anda? Selalunya produk update akan dikenakan harga yang lebih mahal tetapi anda akan dapat semua ini SECARA PERCUMA!

 

 

Jadi, jangan tunggu lagi dan kalau anda nak berjaya bina website blog juga, klik butang ini dan TEMPAH SEKARANG!

arrows1

buynow01

 

 

 

DAN INI JAMINAN BERAT SEBELAH SAYA.

money-back-guarantee-icon

 

Anda tak perlu risau, kerana produk ini dilindungi dengan JAMINAN PULANGAN WANG 30 HARI! Jika produk ini anda dapati tak best, tak membantu dan tak guna langsung, anda boleh minta balik wang dengan saya dan saya akan pulangkan balik wang anda TANPA SEBARANG SOALAN.

 

Anda juga boleh simpan video-video yang anda dah download tu.

 

 

JADI, APA MACAM?

 

Banyak tak yang anda akan dapat dengan semua ni? 

 

fullset

 

Dengan semua video tutorial berkualiti tinggi ini anda sudah tak ada alasan tak boleh bina website blog lagi.

 

 

Bayangkan semua jenis website yang boleh anda bina setelah pelajari teknik ini.

 

 

Tetapi biasalah, melainkan anda sudahpun pro dan hebat, anda tak perlukan produk ini dan saya ucapkan selamat berjaya kalau anda sudah pakar.

 

Sebelum ni ramai orang yang seperti anda yang tak percaya mereka boleh buat website, tetapi setelah diberi tunjuk ajar, akhirnya mereka boleh juga buat. Anda pun boleh juga jadi macam mereka.

 

 

Ini ialah peluang anda untuk belajar bina website blog dari seorang trainer yang telahpun melahirkan beberapa pelajar cemerlang dalam perniagaan internet.

 

 

Jika anda:

 

  • Dah tak jumpa cari cara lain nak bina website blog.

  • Dah tak sanggup bayar mahal-mahal masuk kelas.

  • Dah tak larat nak handle customer yang banyak sangat.

 

 

Dapatkan produk ini sekarang dan bina website blog dengan cepat, murah dan boleh membantu anda dalam perniagaan!

 

 

KLIK SINI SEKARANG!

arrows1

button01

 

 

Tawaran harga RM79 ini sah sehingga waktu yang ditetapkan sahaja.

 

PS: Harga mungkin akan dinaikkan selepas cukup kuota dan masa yang ditetapkan.

PSS: Saya tak rugi apa-apa jika anda tak dapatkan produk ini. Kepada siapalah yang rugi itu agaknya..