“Impian Memiliki Kedai Online Sendiri Yang Cantik dan Professional Kini BUKAN LAGI MIMPI”

logo-small

AUTOMASIKAN JUALAN ONLINE ANDA DENGAN SISTEM WEB KEDAI ONLINE!

 

KINI ANDA PUN BOLEH DAPATKAN KEDAI ONLINE YANG CANTIK DAN PROFESSIONAL BERTARAF 5 BINTANG TANPA PERLU PANDAI IT DAN GRAFIK DESIGN!

lcdss

cover2

ANDA AKAN PELAJARI
 ……………………………..

Cara bina website kedai online yang berkualiti!
Sistem pengurusan kedai online yang ADVANCED
Sistem email follow-up/notifikasi automatik

buynow

Stok TERHAD!

Sudah-sudahlah menyusahkan diri dengan berniaga secara manual dan tak bersistem di Internet. Sampai bila nak gunakan teknik berniaga yang dah lapuk tu?

Sekarang adalah masa untuk sistemkan semua tu dan pergi lebih jauh lagi dengan Kedai online!

me

siapakah

 

 

 

 

Salam! Nama saya Akmal Izzat. Dan saya merupakan seorang trainer yang dah bantu ramai orang buat duit di internet.

Ramai dekat luar sana nak berniaga samada melalui internet dan ramai yang selalu tak jumpa cara yang betul-betul berkesan untuk menjalankan perniagaan internet.

Saya dulu pun begitu juga.

Bayangkan nak jual produk sendiri (tak kira laa fizikal atau digital), memang susah sebab takde cara yang mudah. Saya perhatikan ramai peniaga online boleh buat sales sebenarnya, tetapi ramai sebenarnya ada masalah ini.

MASALAH PENIAGA SEKARANG

#1 – Terlalu bazir banyak masa & tenaga uruskan pertanyaan/order pelanggan dari Internet

Siapa yang dah malas nak layan banyak sangat pertanyaan pelanggan dari WhatsApp/PM/email dan sebagainya?

Sebenarnya anda tak keseorangan. Hampir 90% penjual di Facebook yang saya jumpa ada masalah nak uruskan pelanggan dengan mudah, cepat dan berkesan. Sebab semuanya pakai cara MANUAL! Kena beritahu cara beli secara manual, kena check tempahan secara manual, pendek kata everything is MANUAL!

Sedangkan ada cara mudah nak uruskan semua ni.. bukan lagi cara manual yang bazir masa dan tenaga.

prob03

prob05

#2 – Tiada sistem teratur untuk menguruskan order/pelanggan di Internet

Bila sales dah start masuk, kebanyakan problem yang peniaga Internet hadapi ialah macamana nak simpan maklumat pelanggan dan urus order dengan senang ye??

Kadang-kadang bila kita sibuk buat kerja, mesti kena curi masa untuk uruskan order sekejap, sampai terganggu kerja lain! Sebabnya, benda remeh ni tak sepatutnya mengganggu kita!

#3 – Susah nak follow-up customer melalui Internet

Yang paling leceh dan paling rugi kalau tak buat ialah follow up pelanggan.. siapa taknak duit dari pelanggan ye tak? Bila orang dah berminat nak beli tapi kita tak follow up, ibarat melepaskan duit atas meja..

Tapi nak buat follow up tak larat!! Letih sebab ada kerja lain lepas tu masalah masa pulak!! Akhirnya terlepas pembeli depan mata..

prob04

prob06

#4 – Tidak branding/posisikan diri di Internet

Ini memang silap besar yang akan GANGGU perniagaan kita untuk jangkamasa panjang. IAITU BERNIAGA DI MEDIA SOSIAL SAHAJA!

Apa akan jadi kalau tiba-tiba Facebook pages kita atau akaun Instagram kita hilang? Sekarang ni Facebook memang makin kejam dengan ban peniaga yang berniaga di Facebook tanpa sebab!

Sekarang ni bukan zaman kita jadi Rambo di media sosial, sekarang ialah zaman kita berniaga betul-betul dengan lebih kukuh!

arrow

Tetapi, sepanjang saya berniaga, penyelesaian kepada masalah ini sebenarnya senang sahaja. Iaitu dengan menggunakan..

sistem

..untuk uruskan jualan dan pelanggan.

Tetapi..

Saya dah try banyak sistem jual beli di internet, percayalah! Dan kebanyakkannya:

arrow2

MAHAL

Mahal memang mahal, setiap bulan/tahun kena bayar jika gunakan sistem yang sudah disediakan. Kalau boleh bina sendiri pun memang sangat teknikal dan pening bagi yang baru mula berniaga.

prob001

prob002

TERLALU COMPLICATED / TEKNIKAL

Kalau boleh bina sendiri pun, memang akan ambil masa yang SANGAT LAMA untuk belajar guna, sebab terlalu TERKNIKAL! Apatah lagi kalau takde panduan yang betul. Ramai give-up untuk bina sendiri sebab payah dan tak tahu cara nak pasang dengan cepat dan berkesan.

TAK BANYAK BENDA BOLEH BUAT

Ini memang betul, sebab kalau tumpang orang lain punya sistem, tak banyak benda kita boleh buat sistem tu sendiri ada had tersendiri. Kalau nak lebih, kena bayar lebih. Ini sedikit sebanyak mengganggu kita nak buat apa yang kita nak buat!

laptop-error

TAPI ITU TIDAK BERMAKNA KITA TAK BOLEH BUAT!

Saya pun selongkarlah alam Internet untuk mencari satu sistem yang bagus.

Sehinggalah saya jumpa satu teknik yang best gila.

Teknik ini rupanya disembunyikan oleh ramai orang kerana ia membolehkan kita bina kedai online sendiri dengan mudah!

arrow

Bila saya gunakan teknik ini, akhirnya saya boleh bina website yang bertaraf Zalora yang cantik dan professional!!

rastafari

Lepas tu, dengan teknik yang saya jumpa secara tak sengaja ini,  saya boleh pulak buat servis bina kedai online dengan senang sekali!

 

Dan setelah banyak kali buat kedai online, akhirnya saya dapat klien yang BESAR NAMANYA!

arrow2

INILAH WEBSITENYA!

susu-anak-preview

APA KATA MEREKA?

1394395_532436840176323_514585711_n

Di sebabkan cantik, dia order terus untuk website keduanya!!

arrow

INILAH WEBSITENYA!

rawatan-gastrik-preview

TUNGGU DULU!

SAYA BUKANNYA NAK MENUNJUK YANG SAYA BOLEH BUAT KEDAI ONLINE!

TETAPI SAYA SEBENARNYA NAK BAGITAHU YANG MUDAH JE NAK BINA KEDAI ONLINE NI!

 

 

 

 

DAN KINI ANDA PUN BOLEH BINA KEDAI ONLINE SENDIRI MACAM NI!

Itulah sebabnya kenapa saya wujudkan..

arrow2

logo-small

KINI ANDA PUN BOLEH DAPATKAN
KEDAI ONLINE YANG CANTIK DAN PROFESSIONAL
BERTARAF 5 BINTANG
TANPA PERLU PANDAI IT DAN GRAFIK DESIGN!

lcdss

cover2

ANDA AKAN PELAJARI
 ……………………………..

Cara bina website kedai online yang berkualiti!
Sistem pengurusan kedai online yang ADVANCED
Sistem email follow-up/notifikasi automatik

arrowsbutton-yes

Stok TERHAD!

Tutorial Kedai Online ialah inisiatif saya, Akmal Izzat CEO AkmalDesigns.net untuk membantu memudahkan peniaga internet menguruskan jualan secara automatik dengan menghasilkan website kedai online yang cantik dan professional bertaraf 5 bintang yang 100% boleh bantu peniaga menjelang zaman perniagaan digital.

arrow

BAGAIMANA TUTORIAL INI BOLEH BANTU ANDA

SESI 1

Strategi ADVANCED Menjual Di Internet

Ini bukan teknik LAPUK macam yang ramai orang guna, inilah teknik SEBENAR yang big company gunakan untuk buat sales! Kenapa perlu jadi biasa-biasa bila kita boleh pergi jauh dengan teknik ADVANCED?

SESI 2

Bina Website Untuk Jualan Dalam Masa Sehari Sahaja

Website sudah kembali mendapat tempat di Internet bagi mereka yang betul-betul serius nak berniaga! Kenapa perlu tumpang media sosial sedangkan kita boleh bina tapak yang kukuh dalam SEHARI je!

SESI 3

Bina Mesin Jualan Automatik!

Rahsia peniaga besar boleh relax sambil sales banyak masuk ialah dengan menggunakan SISTEM! Ini yang ramai fail! Kenapa perlu pening bila kita ada SISTEM yang boleh uruskan jualan dengan automatik?

INI PULA APA YANG ANDA AKAN DAPAT..

arrow2

WEBSITE KEDAI ONLINE YANG CANTIK DAN PROFESSIONAL

artiicer-preview

Saya akan ajar macamana anda pun boleh hasilkan satu kedai online sendiri yang sangat cantik dan professional! Gerenti akan naikkan kepercayaan pelanggan 100% dari sebelum ini! Nak buat sales pun senang sebab orang singgah je website! TAK PAYAH LAYAN PM LAGI DAH!

Dan oh ya, website ni boleh tengok dalam smartphone tuu!

SISTEM PENGURUSAN PELANGGAN/ORDER YANG SISTEMATIK + ADVANCED

ko-preview

Saya juga akan ahar macamana nak bina sistem menguruskan kedai online termasuk pelanggan dan order secara automatik! Dengan sistem ni, kita boleh cipta produk kita (tanpa had) dan uruskan pelanggan dan order dengan senang sekali!

Paling best, sistem ni boleh diakses melalui smartphone! Yehaa!

SISTEM PESANAN/NOTIFIKASI EMAIL AUTOMATIK

order-preview

Website ni juga didatangkan dengan sistem pesanan email automatik. Apabila ada pelanggan beli, dia akan dapat email pembelian (supaya tak lupa) dari kita dan kita pun akan tahu ada tempahan tanpa perlu layan PM/WhatsApp dah! And it is very beautiful!

Gerenti pelanggan dapat kita follow-up dengan email tanpa gagal!

KEDAI ONLINE YANG MEMUDAHKAN PEMBELIAN SECARA ONLINE

1901335_598544773565529_1187810614_n

Kebanyakkan pembina kedai online selalu ambil ringan akan cara pengguna membeli secara online. Antaranya pengguna selalu kena:

  1. Pilih produk
  2. Masuk ke cart
  3. Kena klik Checkout
  4. Kena daftar akaun dulu baru boleh checkout.
  5. Kena isi maklumat akaun.
  6. Buat pembayaran.

 

Tapi saya telah simpulkan ia menjadi:

 

  1. Pilih produk
  2. Masukkan maklumat pembeli
  3. Bayar

 

Sekaligus memudahkan orang beli di internet! Anda jimat 100% masa uruskan pelanggan di internet!

Semua benda di atas ini sebenarnya boleh membantu meng-automasikan perniagaan kita 24 jam! Tanpa perlu kita berada di depan komputer!

sales-preview

Teknik ini memang 100% sangat berkesan!

Inilah juga rahsia para peniaga yang mempunyai NAMA BESAR gunakan. Mereka mana ada duduk depan komputer tunggu pelanggan, mereka biarkan SISTEM yang URUSKAN SEMUA PELANGGAN! Jimat masa dan tenaga!

Strategi yang sama juga digunakan untuk jualan produk saya sendiri dan INILAH HASILNYA!!

Sales masuk secara AUTOMATIK & TERSUSUN RAPI dalam EMAIL dan SISTEM KEDAI ONLINE!

Jika anda mencari sistem menguruskan jualan yang mudah untuk dibina, jimat dan memang boleh uruskan jualan secara automatik, maka inilah tutorial yang tepat.

Sebenarnya kalau diikutkan, website kedai online professional selalunya berharga RM1200 hingga RM2500 untuk SATU WEBSITE SAHAJA.

Dan KELAS untuk belajar bina Kedai Online saja boleh cecah RM1500.

Tetapi disebabkan saya nak tolong anda dapatkan kedai online sendiri pada hari ini, anda tak perlu bayar sehingga RM2500 atau RM1500, sebaliknya anda boleh miliki semua ni hanya pada harga..

cover2

RM2500

RM1500

RM250

RM97 sahaja!

RM79

arrowsbutton-yes

Kenapa RM97?

Anggaplah ini satu usaha saya untuk tolong anda jimat masa, tenaga dan wang untuk dapatkan kedai online. Sudah-sudahlah bazir masa dan wang! Saya dah tak larat nak dengar..

Dan saya berani jamin, tutorial saya LEBIH POWER daripada mat saleh!

..sebab mat saleh tak boleh cakap bahasa melayu…

..dan bukan setakat itu sahaja!

arrow2

free-updates

UPDATE PERCUMA!

PERCUMA!

Sebaik saja anda dapatkan produk ni, saya siap berikan UPDATE PERCUMA SETIAP BULAN (jika ada update) agar anda sentiasa kekal ber-update dengan teknologi yang PANTAS berkembang ni!

Takdelah tertinggal lagi lepas ni..

(Selalunya student kelas premium saja yang akan dapat update ni)

Kalau ikutkan, harga yang saya berikan adalah sangat tak masuk akal jika anda bandingkan harga produk ni dengan apa yang anda akan dapat.

arrow

money-back-logo

JAMINAN 30 HARI PULANGAN WANG

Jangan risau, anda dilindungi jaminan wang 30 hari. Jika produk ini anda dapati tak best, tak membantu dan tak guna langsung, anda boleh minta balik wang dengan saya dan saya akan pulangkan balik wang anda TANPA SEBARANG SOALAN.

Anda juga boleh simpan video-video yang anda dah download tu.

 

So, macamana?

Dengan panduan A sampai Z ni, gerenti boleh buat Kedai online yang dah lama kita nak buat tu.

Bayangkan semua yang anda akan dapat dengan kedai online ni!

Jimat masa urus pelanggan!

Jimat wang bina kedai online!

Pelanggan sentiasa up-to-date dengan email pembelian!

Branding kita lebih mantap dengan website!

Jadi sila bertindak sekarang sebelum terlambat.

Dulu ramai juga yang tak yakin boleh buat kedai online sendiri, tapi lepas saya tunjuk betapa MUDAHNYA membina kedai online, ramai dah boleh buat Kedai online sendiri. Anda pun boleh juga sebenarnya!

Inilah peluangnya untuk bina Kedai online sendiri!

Jom belajar bina Kedai online dengan cara yang cepat, murah dan gerenti boleh jimat masa urus pelanggan dan buat sales dalam perniagaan Internet!

TEMPAH SEKARANG!

Video akan dihantar ke dalam email anda.

cover2

logo-small

RM250

RM97

RM79

buynow

 Tawaran harga RM97 ini sah sehingga waktu yang ditetapkan sahaja.

[ujicountdown id=”Count je” expire=”2015/04/12 23:59″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

arrows button-yes

PS: Harga mungkin akan dinaikkan selepas cukup kuota dan masa yang ditetapkan.

PSS: Saya tak rugi apa-apa jika anda tak dapatkan produk ini. Kepada siapalah yang rugi itu agaknya..